Handbaldames van De Tukkers verliezen eerste uitwedstrijd

Het eerste team van de handballers uit Albergen heeft de allereerste uitwedstrijd van het seizoen in Voorhout tegen ex-eredivisionist Foreholte gespeeld.

De eerste helft begon slordig van beide kanten, waarbij diverse kansen werden gemist. Na 5 minuten stond er een 3-0 score in het voordeel van de thuisploeg op het bord. De eerste helft bleef De Tukkers 1 achter de feiten aan lopen door het slordige spel en het missen van belangrijke (open) kansen. Ruststand: 16-11.

De tweede helft kwam De Tukkers 1 goed uit de startblokken. De achterstand werd al snel kleiner (16-14). Er werd weer gescoord, de dekking stond sterker en de nodige ballen werden gestopt.

Zo’n 10 minuten voor tijd stond de gelijkmaker op het scorebord: 22-22. De spanning was terug in de wedstrijd, maar al snel kwam Foreholte met een antwoord. Het verschil in score werd weer 2 punten en dit kon niet meer gelijk worden getrokken. Eindstand: 29-27.

Ondanks het verlies kijkt het Albergse handbalteam positief terug op de wedstrijd.