Vasse 1 wint ook van Langeveen 1 en bekert verder

Foto: SV Vasse

Het eerste elftal van SV Vasse kent een goede voorbereiding door in de drie bekerwedstrijden te winnen van Vilsteren, Balkbrug en Langeveen 1.

In Vilsteren werd het door doelpunten van Sam Haarhuis en Daan Haarhuis 0-2. Thuis tegen Balkbrug wisten de blauw-witten vier keer het net te vinden. Daan Haarhuis scoorde twee keer en ook Sam Haarhuis en Tim Dierink kwamen op het scorebord. Doelman Loet Hannink moest nog wel één keer vissen en daarmee eindigde het duel in een 4-1 overwinning voor de Vassenaren.

In de laatste bekerwedstrijd tegen Langeveen 1 zou de winnaar doorgaan met bekeren. Vasse 1 kwam al  in de 25e minuut met tien man te staan door een handsbal van doelman Loet Hannink. Toch wisten de Vassenaren met 0-1 te winnen door een doelpunt van Stefan Weersink in de 37e minuut.

Door deze overwinning gaat Vasse 1 voor het derde jaar op rij naar de tweede ronde.

Komende zondag start de competitie in de 4e klasse A met een uitwedstrijd tegen het Enschedese EMOS, dat alweer enkele jaren onder leiding staat van oud-prof Clemens Zwijnenberg. Het is inmiddels al 30 jaar geleden dat men elkaar in competitieverband is tegengekomen. De laatste jaren draaiden de rood-witten mee in het linkerrijtje in de 4e klasse B, met regelmatig een periodetitel.

Voor de bezoekers geldt dat ze hopelijk gevrijwaard blijven van al te veel blessures en/of schorsingen, aangezien de samengestelde selectie vrij krap bezet is. Hoe oefenmeester Mark Bolink het missen van de geschorste Tom Wiefferink en de langdurig geblesseerde Tijmen Reinerink gaat oplossen, is één van de vele vragen waarmee de hondstrouwe achterban zich bezighoudt. De aftrap op het sportcomplex aan de Dr. Zamenhoflaan is om 14 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden