Handbaldames van De Tukkers verslaan in eigen huis Westsite uit Amsterdam

Het eerste team van de handbalafdeling bij De Tukkers uit Albergen heeft ook de laatste thuiswedstrijd gewonnen.

Eerste helft begon afgelopen zaterdag goed voor De Tukkers 1. Binnen 10 minuten stond er een score van 6-1 op het bord.

Hierna werd de thuisploeg slordig en gaven ze de Amsterdamse tegenstander Westsite de kans om terug te komen in de wedstrijd. Het resulteerde in een ruststand van 14-13, nog net in het voordeel van de Albergenaren.

De tweede helft begon de De Tukkers 1 sterk. Ondanks twee tijdstraffen bleven de Albergse dames scoren en hield de keepster belangrijke kansen uit het doel. De Tukkers 1 liep hierdoor snel uit tot 6 doelpunten voorsprong. Het team van Arjan Averink en Olga Assink hield dit vast, waarna er een eindstand op het bord van 34-27 kwam te staan.