Manderveen 1 komt een stuk te kort bij SVV

Op afgelopen regenachtige zondag werd er afgetrapt bij SVV, waartegen het eerste elftal van VV Manderveen moest spelen.

Manderveen 1 begon fel aan de wedstrijd, maar SVV kreeg als eerste een grote kans. De paal bracht hierbij redding. Het is echter de thuisclub die het spel maakt en daarom ook voortdurend in de aanval is.

Vlak voor de rust kreeg Joris Wesselink z’n tweede gele kaart en moest eraf, zodat Manderveen 1 vanaf dat moment met tien man diende te spelen.

De ploeg Manderveners kwam er niet uit. Nog voor rust kwamen ze zelfs met negen man te staan, nadat Stef Aman zijn tweede gele kaart pakte.

Manderveen 1 begon met opgeheven hoofd aan de tweede helft. Dat resulteerde ook direct in een opgelegde kans voor Woody, maar hij vond het net niet. Kort hierna ging SVV in de aanval, wat resulteerde in de 1-0.

Het team Enschedeërs voerde de druk op en de 2-0 viel al snel. Manderveen 1 had intussen niets meer in te brengen tegen de sterke opponent en moest ook de 3-0 achterstand, gauw gevolgd door de 4-0, incasseren.

Deze wedstrijd moet gauw vergeten worden. Dus op naar de volgende wedstrijd, tegen Tosta over 2 weken.