Zenderen Vooruit doet wat Langeveen 1 niet lukt

Het eerste elftal van VV Langeveen heeft zondagmiddag de wedstrijd verloren.

Om 14 uur werd er op sportpark ’t Vollenbroek afgetrapt voor de wedstrijd Zenderen Vooruit.

In het begin van de wedstrijd liet Langeveen 1 de bal aan Zenderen. Vanuit een goede organisatie probeerde Langeveen 1 de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na halfslachtig verdedigen prikte de spits van Zenderen al na 10 minuten de bal in het doel vanuit een rebound.

Voor rust werd het tevens 2-0 en 3-0 na een slechte omschakeling van de Langeveense mannen. Twee keer stond hierbij een Zendenaar simpel alleen voor de keeper na een lange bal. Er werd met een onnodige achterstand de kleedkamers opgezocht.

In de tweede helft de taak aan de spelers van Langeveen 1 om te laten zien wat ze wel kunnen. Door vroeg druk te zetten kwam Zenderen niet aan het voetballen. Dit resulteerde in enkele gevaarlijke momenten van Langeveners. Wessel Waaijer kon 5 minuten na rust helaas niet het net vinden na een één-tegen-één met de keeper. Even later kopte hij wel een strakke corner rustig in het hoekje.

Na de 3-1 volgden enkele Langeveense kansen op de 3-2, waaronder een bal van Simon Schröder op de paal. Zenderen deed wat Langeveen 1 niet lukte en besloot de wedstrijd met 4-1.

Volgende week speelt Langeveen 1 een thuiswedstrijd tegen Phenix, waarin de nodige punten gepakt moeten worden.