‘Mooslopers’ openen nieuwe jaar bij TVC’28

Van enthousiaste kaboutertjes en bloedfanatieke jongeren tot aan doorgewinterde senioren; afgelopen zondag liep Tubbergen massaal uit voor de Moosloop van voetbalclub TVC’28.

De jaarlijkse Moosloop is een sportieve krachtmeting voor leden én niet-leden van de vereniging. Op 5 verschillende afstanden liepen sporters zich de benen uit het lijf. De beloning: eeuwige roem en een bord dampende stamppot ‘moos’ na binnenkomst.

Er was dit jaar weer veel publiek, die gezellig samenkwamen op het verwarmde terras voor de kantine. Onder het genot van oliebollen, glühwein, chocolademelk en natuurlijk koffie was het hier goed vertoeven. Naast hardlopend konden de routes van 5 en 10 kilometer over de Huyer en Schultenwolde deze dag eveneens gewandeld worden. Ook daar maakten veel enthousiastelingen gebruik van.

De hele ochtend liep het programma geleidelijk door. Vanaf 10 uur startten de wandelaars en daarna volgden de verschillende afstanden elkaar in rap tempo op. Rond 13 uur waren alle lopers weer binnen, de ‘moospan’ leeg en de winnaars gehuldigd. Mooi op tijd, want daarna begon de nieuwjaarsreceptie van TVC’28.

Contractverlenging

Het bestuur kondigde aan dat de hoofdsponsor, Huiskes Bouwgroep, zich langer aan de club verbindt. TVC’28 heeft inmiddels een jarenlange samenwerking met het bouwbedrijf. In 2004 besloot
dit zich voor het eerst als hoofdsponsor aan de voetbalclub te verbinden.

Daarnaast heeft Huiskes Bouwgroep het sponsorbudget verhoogd om te investeren in de toekomst; de jeugdopleiding. “De jeugd is de toekomst en met alle impulsen die de jeugd tegenwoordig heeft, roepen wij andere sponsoren ook op extra te investeren in goede jeugdtrainers, zodat de jeugd een toekomst heeft en houdt bij TVC’28. Dat vinden wij ontzettend belangrijk”, aldus Dennis Huiskes.

Tevens kon de clubleiding melden dat de contracten van zowel hoofdtrainer Michiel Mensink als zijn assistent Koen Reinerink met één jaar zijn verlengd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden