TVC 1 geeft STEVO 1 lesje in effectief voetbal

Het eerste elftal van TVC’28 heeft de evenknie van STEVO met 4-0 afgedroogd.

In de eerste helft was het, afgezien van een handvol counters, vooral eenrichtingsverkeer. Hoewel de ploeg uit Geesteren hun basisorganisatie nog vaak bij elkaar kon houden met sterk verdedigingswerk, domineerden de Tubbergenaren het middenveld en kwamen ze twee keer tot scoren.

Tot woede van sluitpost Roy Kreuwel, die na deze cruciale momenten z’n achterhoede wel kon opvreten. Dat het bij rust ‘maar’ 2-0 stond, was vooral te danken aan het missen van enkele opgelegde kansen. Zo stond de altijd razendsnelle Stef Roelofs tweemaal op het punt te scoren, maar strandde hij alsnog in de o zo belangrijke afronding.

De tweede helft was zo ongeveer een kopie van de ouverture, met wederom doelpunten van de thuisploeg via diezelfde Roelofs. De bezoekers probeerden telkens nog een aansluitingstreffer te maken, maar bleken hiertoe onvoldoende bij machte.