Wc-rol omhoog houden levert Wouter Sand ‘sportprijs’ op

In navolging van vele sterspelers uit het hedendaagse voetbal, die allen een wc-rol hooghouden, heeft de trainer van MVV 2 vrijdag eenzelfde opdracht aan de selectiespelers meegegeven.

Tot de volgende dag 18 uur hadden alle spelers de tijd om een video in te zenden, waarin ze op originele wijze met het pleepapier aan de slag gaan. Bijna de gehele selectie, inclusief de begeleiding, deed een poging.

De tweekoppige jury, bestaande uit de vrouw en dochter van coach Rob Lamers, maakten na ampel beraad de winnaar bekend: Wouter Sand. Hij startte met de wc-rol op zijn voorhoofd, waarna hij deze in zijn nek legde. Vervolgens hield hij de bal nog enkele keren hoog. Dit deed hij met op de achtergrond de hymne van de Champions League. En zo kondigde hij hem zelf ook aan: “Mijn inzending is van Champions League-niveau.”

“De jury heeft gekeken naar vier aspecten: originaliteit, kwaliteit, vreugde en techniek. Het was een hele moeilijke keuze, maar na lang overwegen vond de jury de inzending van Wouter de sterkste”, aldus Rob.

Wouter krijgt de hoofdprijs, te weten een kratje bier, zodra de gezondheidsvoorschriften het weer toelaten persoonlijk overhandigd door Rob en zijn assistent Jari Wesselink.

Wouter Sand winnaar ‘Stay at home challenge’ MVV’29 2In tijden van de coronacrisis wordt er natuurlijk niet gevoetbald, toch probeert MVV’29 2 op een andere manier de selectie scherp te houden. Trainer/coach Rob Lamers riep op vrijdag 20 maart een ‘Stay at home challenge’ in het leven, in navolging van alle sterspelers uit het hedendaagse voetbal. De voetballers posten deze video’s op social media. De bedoeling van de actie is om met een wc-rol hoog te houden. Tot de volgende dag 18.00 – zaterdag 21 maart – hadden de spelers de tijd om een video in te zenden waarin ze op originele wijze met een wc-rol aan de slag gaan. Bijna de gehele selectie inclusief begeleiding deden een poging. De tweekoppige jury, bestaande uit de vrouw en dochter van Rob, maakten op zaterdag 19.00 na lang beraad de winnaar bekend. Wouter Sand ging er met de eer van door, zijn inzending werd het beste beoordeeld. Hij startte met de wc-rol op zijn voorhoofd, waarna hij deze in zijn nek legde. Vervolgens hield hij de bal nog enkele keren hoog. Dit deed hij met op de achtergrond de hymne van de Champions League. En zo kondigde hij hem zelf ook aan: “Mijn inzending is van Champions League-niveau.”“De jury heeft gekeken naar vier aspecten: originaliteit, kwaliteit, vreugde en techniek. Het was een hele moeilijke keuze maar na lang overwegen vond de jury de inzending van Wouter de sterkste”, aldus Rob. Wouter krijgt de prijs (een kratje bier) – indien de gezondheidsvoorschriften het toelaten – persoonlijk overhandigd door Rob en zijn assistent Jari Wesselink. MVV’29 2 wil iedereen verder succes en sterkte wensen in deze rare tijden. Let op elkaar en probeer gezond te blijven! En hopelijk kunnen we elkaar dan over een tijdje weer spreken op Frielinkpark!

Geplaatst door Mvv Harbrinkhoek op Zondag 22 maart 2020

Dossier: Corona

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden