Summercamp van Jolly Jumpers krijgt sowieso een vervolg

Vorig weekend was de eerste editie van het Summercamp dat Jolly Jumpers organiseert.

In eerste instantie was dit ter vervanging van het jeugdkamp dat dit jaar niet doorging vanwege het coronavirus. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen binnen de vereniging werden ook de buurtverenigingen allemaal uitgenodigd, waardoor nog eens een aantal extra deelnemers waren.

De zaterdag werd geopend met een warming-up van Lace Strong. Het was eventjes wennen, maar al gauw had iedereen door wat de bedoeling is. Verder had Wim van Ek de ochtend een invulling gegeven, waarbij iedereen aan het werk gezet werd. In de middag werd het aspect verdedigen, behandeld door Lace Strong. Voor iedereen een leerzame en inspirerende dag. Moe, maar voldaan ging iedereen naar huis.

Zondag was aan Mart Kieftenbeld en zijn team. Alle speelsters, inclusief de buitenlandse, namen een groepje onder hun hoede en deden gerichte basisoefeningen met hen. En tussendoor uiteraard een aantal spelletjes om de concentratie optimaal te houden. De dag werd afgesloten met een partij tegen het eerste damesteam. Tot groot plezier van alle deelnemers verloren ze en werden dames veroordeeld tot het uitvoeren van vijftien push-ups.

Voor het verzorgen van de innerlijke mens ging de hele groep naar café MarCant, dat een groot deel van het weekend heeft gesponsord. Hier kreeg iedereen een glas drinken en een bakje patat met een snack. Voor de verkoeling waren we ook aan het goede adres, want het zwembad op het terras was gevonden door de leden, zelfs dames 1 was van de partij in het zwembad.

Zowel de organisatie als de vereniging blikt terug op een geslaagd weekend en gaat in overleg voor een vervolg, want iedereen was het erover eens dat dat er wel moet komen.

Dossier: Corona

Reacties