Eerste dames handbalafdeling De Tukkers klaar voor nieuw seizoen

Foto: De Tukkers

Met nieuwe trainster Nicol Kooiker en wat aanwas van jonge speelsters is het eerste damesteam van handbalclub De Tukkers klaar voor de seizoensstart.

Gelukkig voor De Tukkers keerde ook Eslie Wissink terug vanuit Borhave. Deze ervaren keepster vormt samen met Elma Kuipers het keepersduo.

De dames uit Albergen komen voor het tweede achtereenvolgende jaar in de eerste divisie uit. Een onverwachts hoog niveau wat enkele jaren geleden onhaalbaar leek.

De voorbereiding was prima. Door het coronavirus kon in het begin niet binnen worden getraind, maar in de open lucht is hard aan kracht en conditie gewerkt.

Start

De oefenwedstrijden werden met wisselend succes afgewerkt, maar hierdoor is wel weer wedstrijdritme opgedaan. Na een zwaar trainingsweekend wordt nu wat gas teruggenomen om helemaal fit aan de start te verschijnen.

De start van de competitie is op zaterdag 12 september om 19.15 uur in de vertrouwde hal. In verband met de coronamaatregelen is er maar beperkte toegang bij de wedstrijden.

Het nieuwe team bestaat uit: Trainster Nicol Kooiker, Eslie Wissink, Fleur van de Berg, Annemijn ten Donkelaar, Imke Beernink, Maud en zus(je) Wieke Lucas, Milou Hulshof, begeleidster Ellen Kuipers, Elma Kuipers, Myrthe Everlo, Remy Eidhof, Femke Keupink, Jet Oude Avenhuis, Mandy Stege en Marlou Demmer.

Reacties