TVC 1 de betere in derby tegen STEVO 1

In het treffen tussen buurclubs TVC’28 versus STEVO hebben de Tubbergenaren met 2-0 aan het langste eind getrokken.

Zowel voor als na rust domineerde de thuisploeg het spel, maar ondanks een hele rits goede kansen kwam het team van trainer/coach Michiel Mensink in de eerste helft nog niet tot scoren. Het spelbeeld in de tweede helft was weinig anders, met het grote verschil dat de doelpunten alsnog vielen.

Vlak na de thee wist de beresterk acterende Okke Schepers het doel te vinden: 1-0. En halverwege de laatste drie kwartier assisteerde Daan Geerts middels een schone solo invaller Mart Groothuis, die vervolgens effectief afrondde: 2-0.

Om het tij te keren, wisselde het elftal uit Geesteren een drietal spelers. Daaronder ook Mauro Plegt, die enkele seizoenen geleden nog het blauw-witte shirt droeg. De eindstand werd er niet anders meer door en daarom rolde in deze seizoensoverture de Tubbergse voetbalclub als winnaar uit de bus.