Expert Tubbergen nieuwe premium partner van Jolly Jumpers

Foto: Jolly Jumpers

Expert Tubbergen is de nieuwe premium partner van basketbalvereniging Jolly Jumpers.

De elektronicawinkel ondersteunt het komende jaar de eredivisieploeg om de sportieve ambities van het team verder te kunnen ontwikkelen. Expert Tubbergen is al jaren dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Tubbergen en omgeving. Van het verlenen van de beste service maken zij een ware
topsport. Een mooie match, vindt ondernemer Erik Braakhuis van Expert Tubbergen: “Met Jolly Jumpers scoort Expert Tubbergen. We zijn trots dat we op deze manier de vereniging en Dames 1 kunnen ondersteunen. Met dezelfde topsportmentaliteit die wij in onze service leggen, brengt Jolly Jumpers het basketbalspelletje in de regio.”

Met deze partnering wordt er wederom een mooie stap gezet in de opbouw van de sportieve ambities van Jolly Jumpers, waar Expert graag bij aanhaakt. Ook de basketbalploeg is blij met de steun van Expert Tubbergen. Het logo van Expert krijgt een mooie plek op het shirt van het eerste damesteam. “Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling van partnering en vinden dit een mooi voorbeeld van hoe partnering kan groeien. Eigenaar Erik Braakhuis en Niek Lucas zijn geen onbekenden voor de vereniging: al jaren ondersteunen zij de club”, zegt Ard Mulder van de sponsorcommissie in de basketbalclub.

Reacties