Derde herenteam VKC’03 hoopt Qmusic als shirtsponsor te krijgen

Foto: VKC'03

Een ‘bierteam’ van waterpolovereniging VKC’03 uit Tubbergen maakt kans op de eindoverwinning in het Tom & Brams Clubkampioenschap van muziekzender Qmusic, iets waarmee een exclusief shirtsponsorschap van deze radio-dj’s te winnen is.

Maar liefst 8 punten van de 11 geluidsfragmenten wist deelnemer Sybren Bons juist te raden, waardoor hij – en daarmee zijn sportteam – aan de leiding gaat in het radiospel. Hierbij draait het om sportfragmenten, waarvan sommige verdraaid moeilijk te raden zijn. “Je hoort een kort fragment uit een bepaalde wedstrijd, meestal van een commentator. Aan de hand daarvan moest ik dan aangeven om welke sport het gaat. En dat alles binnen 1 minuut”, legt Sybren (28) uit. Lachend: “Ga er maar eens aan staan…”

Mocht het resultaat van Sybren voldoende blijken, krijgt het derde herenteam de Qmusic-dj’s Tom van der Weerd en Bram Krikke als hoofdsponsor én spiksplinternieuwe trainingspakken. Hun radioshow is iedere zaterdag en zondag van 12 tot 15 uur te beluisteren.

Sybren, die opgroeide in Tubbergen en nu in Enschede woonachtig is, kent dj Krikke uit zijn studententijd in Zwolle. “Hij wist nog dat ik redelijk sportsminded ben en veel sport kijk. Dat heeft hij doorgegeven aan een medewerkster van het radioprogramma en die heeft mij toen opgebeld met de vraag of ik mee wilde doen. Het leek me wel wat en zo gezegd, zo gedaan. Nu is het afwachten of wij winnen”, vertelt Sybren. “Volgens mij duurt dat nog tot eind augustus, dus best nog wel lang. Hopelijk lukt het!”

Reacties