Chris Stomp nieuwe hoofdtrainer Jolly Jumpers

Foto: Chris Stomp

Met ingang van komend seizoen is Chris Stomp uit Arnhem de nieuwe coach voor het eerste damesteam van basketbalclub Jolly Jumpers en daarmee Mart Kieftenbeld opvolgen.

Met de uitgesproken persoonlijkheid Stomp halen de Tubbergenaren een beproefde trainer in huis, met ruim 30 jaar ervaring in de Nederlandse basketbalwereld. “De afgelopen jaren heeft hij zich verdienstelijk gemaakt als hoofdcoach in de Heren Eredivisie bij Magixx uit Nijmegen en in de Promotiedivisie bij Dreamfields Dolphins uit Bemmel”, zegt woordvoerder Robert Reuver namens de technische commissie. Het afgelopen seizoen heeft hij zich vooral beziggehouden met individuele ontwikkeling van mannelijke en vrouwelijke internationals. Chris heeft de capaciteiten om het jonge team van Jolly Jumpers, zowel individueel en als team, door te ontwikkelen.”

Stomp heeft veel zin om aan de slag te gaan met de dames. “Zie veel mogelijkheden om de volgende stap te kunnen zetten, dit in samenwerking met de staf en club. Met elkaar kunnen we het niveau van het team en de individuele speelsters naar een nog hoger plan tillen.”

Reacties