Minder aanmeldingen, maar meer plezier tijdens Summercamp van Jolly Jumpers

In het weekend van 14 en 15 augustus vond de tweede editie van het Marcant Summercamp van Jolly Jumpers plaats.

Na vorig jaar was de organisatie ervan overtuigd dat het evenement ieder jaar moet terugkeren. Hoewel de aanmeldingen een klein beetje tegenvielen ten opzichte van de vorige keer, was het ook ditmaal een succes. Er wordt alweer gretig uitgekeken naar de 2022-editie.

Zaterdag

De shirtjes werden gedrukt, de boodschappen werden gehaald en natuurlijk werd de zaal gereedgemaakt. De organisatie was er zaterdags helemaal klaar voor. Ruim op tijd kwamen de deelnemers binnen. Na de vakantie had iedereen er veel zin in. “Eindelijk weer basketballen”, werd er in de gangen gezegd. De deelnemers werden in twee groepen opgedeeld, natuurlijk gekeken naar het niveau.

Naast een leuk weekend, is het natuurlijk altijd mooi meegenomen als er ook nog wat geleerd kan worden. Tussen de middag kreeg iedereen een lekkere lunch waar gretig gebruik van werd gemaakt. Een hele ochtend basketballen had voor een aantal hongerige basketballers gezorgd. In de middag ging de gehele groep weer uiteen om nog meer te basketballen én te leren.

Zondag

De zondag werd verzorgd door een aantal speelsters van het eerste damesteam en hun staf. Ook was er een kidsclubspecial van twee uur. “Ik heb zoveel zin om twee uur te basketballen”, aldus een vijfjarige deelnemer. Als je als ukkie tussen al die oudere basketballers staat, is dat natuurlijk best wel spannend. Maar iedereen deed goed zijn best, laat de basketbalclub weten.

Na een gezamenlijke warming-up gingen de kinderen naar een eigen veld en ook de overige deelnemers gingen gezamenlijk verder. Uiteraard was er ook op deze dag voor iedereen genoeg eten. De deelnemertjes van de kidsclub vonden het erg jammer dat het alweer afgelopen was. De rest ging nog even door tot 15.30 uur en sloot vervolgens het basketbalzomerkamp af bij de evenementsponsor.

Reacties