Viering vijf decennia klootschietvereniging Kleine David

Klootschietersvereniging Kleine David uit Fleringen heeft afgelopen weekend haar vijftigjarig bestaan gevierd in hun nieuwe clubcafé De Molen.

Voorzitter Angelien Bekhuis nam de aanwezigen mee in de geschiedenis van de vereniging en haalde mooie herinneringen op. Vervolgens werden er twee jubilarissen gehuldigd die al 50 jaar lid zijn: erelid Hennie Koopman en secretaris Jan Tulk zijn sinds de oprichting van de vereniging lid en nog steeds actief.

Ook de jubilarissen van 25 jaar lidmaatschap werden in het zonnetje gezet; net als de leden met 26 en 27 jaren. Door het coronavirus hebben zij geen huldiging gehad en kregen dat op deze vanavond alsnog. Allen ontvingen een mooie gouden of zilveren verenigingsspeld en een bloemetje.

John Poppink van het gelijknamige bouwbedrijf uit Fleringen kon de leden verblijden met nieuwe pakken om het jubileumfeest compleet te maken. Al jaren is H.J. Poppink de trotste sponsor van de klootschieters uit Fleringen en in dit jubileumjaar wilde het bedrijf de sporters feliciteren door nieuwe pakken beschikbaar te stellen.

De leden hebben er een gezellige feestavond van gemaakt!

Reacties

Cookieinstellingen