Hoofdtrainer TVC’28 maakt overstap naar STEVO

Michiel Mensink
Michiel Mensink
Foto: STEVO

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Michiel Mensink verantwoordelijk worden voor het vlaggenschip van voetbalclub STEVO uit Geesteren.

Mensink is 45 jaar en woonachtig in Ambt-Delden. Hij heeft voorheen eerste teams van clubs als Reunie, VV Twenthe en Avanti Wilskracht. Momenteel deelt hij de lakens uit bij TVC’28 in Tubbergen.

Het bestuur van STEVO is verheugd om Mensink binnen te halen. ”Michiel staat bij ons bekend als een sterke trainer met goede en veelzijdige oefenstof passend bij de huidige tijd. Daarnaast is hij iemand die past binnen de cultuur van STEVO en een trainer waarvan wij denken dat hij onze jonge talentvolle groep verder kan ontwikkelen naar een hoger niveau”, aldus Gerben Busscher en Frank Wesselink namens de technische commissie.

Mensink ziet zijn hoofdtrainerschap bij STEVO als een mooie kans. “STEVO is een vereniging naar mijn hart. Ik heb geweldige ervaringen met de vereniging opgedaan tijdens derby’s in Geesteren tegen TVC’28. Schitterende accommodatie, een geweldige sfeer, betrokken supporters en spelers die met trots het roodgele shirt van STEVO dragen. Daar wil ik graag deel van uitmaken! Als uitdaging zie ik om het jonge elftal te helpen in haar ontwikkeling en van STEVO een toekomstige stabiele eerste klasser te maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen