Tubbergen krijgt twee indoor padelbanen

Koen Nijhuis
Koen Nijhuis
Foto: VOLEA

Nog een maand wachten en dan opent VOLEA binnenkort de deuren in Tubbergen met twee nieuwe padelbanen.

Koen Nijhuis is de initiatiefnemer en eigenaar van VOLEA. “Ik ben al ruim anderhalf jaar bezig om een geschikte locatie te zoeken in de gemeente Tubbergen voor indoor tennis- en padelbanen. Met name padel is een enorm populaire sport die nog steeds terrein aan het winnen is. Zelf tennis ik al sinds ik kan lopen zo ongeveer en vanuit die hoek ook met padel in aanraking gekomen. Toen een combinatie van tennis en padel erg moeilijk bleek, ben ik verder gaan kijken. Onlangs ben ik in contact gekomen met Mark Oude Luttikhuis van Soccer Inside die momenteel ook in de sporthal zit met een speedsoccerveld. Vanaf dat moment is het heel snel gegaan.”

Waarom padel?

Hij vervolgt: “Ik merkte om me heen dat steeds meer mensen padel gingen spelen, terwijl zij eigenlijk nooit tennis hebben gespeeld. Dus die nieuwe doelgroep moest gewoon bediend kunnen worden in de gemeente Tubbergen. De dichtstbijzijnde indoor padelbaan vind je op minimaal 20-30 minuten reisafstand. Voor een uurtje padel zit je dan als snel langer in de auto dan dat je aan het sporten bent.”

“Ook vond ik het belangrijk dat je eigenlijk à la minute moet kunnen spelen en niet afhankelijk moet zijn van openingstijden van de sporthal. Bij VOLEA kun je dan ook elke dag van de week terecht om padel te spelen, de hele dag door. Het maakt niet uit of je ’s ochtends vroeg wilt spelen of laat in de avond, bij VOLEA is de baan voor jou beschikbaar. Het online reserveringssysteem maakt het eenvoudig om je padelbaan te boeken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een toegangscode via e-mail waarmee je toegang krijgt tot de sporthal en de padelbaan.”

Gezelligheid

“Naast het sportieve gedeelte gaan we ook een gezellige ‘self service’ zithoek creëren”, vertelt Nijhuis enthousiast. “Dus mensen die voor het sporten even gezellig een kop koffie willen drinken kunnen dat gewoon doen. Of een drankje na het sporten kan ook. De sporthal wordt uitgerust met automaten die volledig zelf bediend kunnen worden. Kortom, VOLEA komt eraan! Volgens planning kunnen ze vanaf eind maart open.” Voor meer informatie: voleapadel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen