Gouden spelden voor klootschieters Harrie Gijsbers en Frans Veenhuis

Foto: Silke Tulk

Tijdens de jaarvergadering van klootschietafdeling Noord-Twente bij café De Molenberg in Reutum werden twee leden gehuldigd en beloond met een gouden bondsspeld: Harrie Gijsbers en Frans Veenhuis.

Harrie Gijsbers is jarenlang penningmeester van KV Manderveen geweest. Daarnaast heeft hij jarenlang wedstrijden voor de school georganiseerd en is hij een echte promotor van de klootschetsport. In januari is hij gestopt als bestuurslid en werd daarom op de jaarvergadering van de afdeling in het zonnetje gezet.

Frans Veenhuis ontving ook de gouden afdelingsspeld. Hij is jarenlang bestuurslid, jeugdleider en mede-organisator van de Ronde van Manderveen geweest. Met name als jeugdtrainer en -leider was hij zeer succesvol, dat zelfs leidde tot deelname aan het EK. Ook Frans is afgelopen januari gestopt als bestuurslid en op de jaarvergadering nogmaals in het zonnetje gezet.

Op bijgaande foto beide gedecoreerden met afdelingsvoorzitter Johan Niemeijer en de voorzitter van de klootschietvereniging Manderveen, Werner Gijsbers.

Reacties

Cookieinstellingen