Open dag VOLEA Padel in Tubbergen

Foto:

Een oude, afgeschreven sporthal omtoveren tot een sportcentrum met indoor speedsoccer en 2 gloednieuwe padelbanen voor dé booming sport van dit moment: padel.

Het is SoccerInside en VOLEA gelukt om dit in Tubbergen te realiseren.

Padel

Padel is één van de snelst groeiende sporten ter wereld, met wereldwijd ongeveer 20 miljoen spelers. Ook in Nederland is padel inmiddels de snelst groeiende racketsport. Te meer een reden voor Koen Nijhuis van VOLEA om deze sport naar de gemeente Tubbergen te brengen.

“Een tijdje geleden konden jullie al een aankondiging lezen dat VOLEA zich wilde gaan vestigen in de Burgemeester Verdegaalhal in Tubbergen. Nu, precies 6 weken en enorm veel arbeid later kunnen we mededelen dat we zover zijn”, aldus Nijhuis. “Vanaf 3 april kunnen we padellen!”

Hiervoor is onlangs het online reserveringssysteem online gegaan waarmee je 7 dagen per week van 7-23 uur een padelbaan kunt reserveren. Dit kan via de website van www.voleapadel.nl.

Open dag

Om dit moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan opent VOLEA op zondag 2 april (11-14 uur) de deuren voor iedereen die graag een kijkje wil nemen bij de nieuwe padelbanen en de gezellige self-service hoek met bar.

Uiteraard zijn er ook rackets en ballen aanwezig. Dus als je zelf graag een balletje wil slaan, dan mag dat natuurlijk ook even.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen