TVC’28 biedt sponsors podium: hoofdsponsor Huiskes bijt het spits af

Foto: Ben Haarhuis

De periodieke sponsorbijeenkomst van voetbalvereniging TVC’28 wordt niet langer in de eigen kantine gehouden, maar op locatie bij een sponsor.

De club wil hiermee sponsoren op een andere wijze in de kijker zetten. Afgelopen vrijdag beet hoofdsponsor Huiskes Bouwgroep het spits af. Vele clubsponsors keken hun ogen uit in de immense productiehallen van het bedrijf. Met een presentatie gaf mede-eigenaar Stefan Huiskes inzicht in de diverse producten, werkwijze en afzetmarkt. Aansluitend vergaapten de gasten zich tijdens een rondleiding aan het geavanceerde fabricageproces.

Het bedrijf is al een kwarteeuw hoofdsponsor van TVC’28. Tal van faciliteiten op het sportcomplex zijn mede door toedoen van Huiskes tot stand gekomen. Binnenkort komt daar een nieuwe voorziening bij. Het bedrijf bouwt, op eigen kosten, een nieuwe tribune langs het hoofdveld. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens uit heden en verleden bij de club in vervulling.

De sponsorbijeenkomst werd door TVC’28 aangegrepen voor het verstevigen van de contacten tussen de vereniging en alle sponsors. Ook de ondernemers onderling maakten dankbaar gebruik van de gelegenheid om zowel persoonlijke als zakelijke ervaringen uit te wisselen. Gelet op de enthousiaste reacties ligt een vervolg van deze nieuwe sponsorformule in de lijn der verwachtingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen