Jeroen Droste volgt Henk Wessels als voorzitter TVC’28 op

Henk Wessels en Jeroen Droste
Henk Wessels en Jeroen Droste
Foto: TVC'28

Na bijna vijf jaar voorzitter geweest te zijn van voetbalclub TVC’28 uit Tubbergen heeft Henk Wessels te kennen gegeven te gaan aftreden.

Wessels werd begin 2020, na een lange zoektocht, benoemd. Onder zijn leiding konden veel successen gevierd worden, waaronder het kampioenschap van het eerste elftal met promotie naar de vierde divisie en de bouw van een nieuwe tribune. Naast deze successen hield Wessels ook oog voor de maatschappelijke waarde de dorpsclub, door de vereniging voor ieder lid betaalbaar te houden en duurzaamheidsmaatregelen te laten treffen door van het aardgas af te gaan.

De voorzittershamer zal dit najaar tijdens de algemene ledenvergadering van TVC’28 ceremonieel overgedragen worden aan Jeroen Droste, een bekende binnen de club. Hij is staflid van het eerste elftal, tijdelijk voorzitter van de sponsorcommissie en inmiddels bijna een jaar vicevoorzitter. Daarnaast heeft Droste in zijn maatschappelijke carrière, onder andere als partner bij een landelijke accountantsorganisatie, genoeg ervaring opgedaan om de belangrijkste bestuurspost op zich te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen