Stichting Autocross Langeveen kijkt terug op mooie wedstrijden

Foto: Michelle Vergeer

Zondag 14 april klonk het geluid van ronkende motoren en kwam de geur van uitlaatgassen je weer tegemoet in Langeveen.

Stichting Autocross Langeveen (SAL) organiseerde namelijk het jaarlijkse autocrossevenement. Maar liefst 150 deelnemers streden om de punten voor het RAMO Kampioenschap. De jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar gingen de strijd met elkaar aan, om de eerste punten van de Dutch Mini Buggy Cup te behalen.

Voorafgaand aan het evenement zijn vele leden en vrijwilligers uren actief bezig geweest om alles vlekkeloos te kunnen laten verlopen. De eerste start was rond de klok van half elf en rond kwart voor zes ging de laatste finale van start. Gelukkig waren de weergoden het evenement dit jaar wel goed gezind en had iedereen, tijdens de opbouw én tijdens de wedstrijden, droog en stralend weer.

Maandagochtend waren er weer vele leden aanwezig om het terrein aan de Gravenlandsweg weer spik en span achter te laten. Dit alles voordat de regenbuien maandagmiddag uit de lucht kwamen.

De organisatie kijkt trots terug op een dag met mooie wedstrijden. Daarom wil SAL de sponsoren en vrijwilligers heel erg bedanken voor hun steun en bijdrage. Op de bijgaande foto is een rijder met het nummer 118 in gevecht met SAL-rijder Timo Pahler, nummer 304.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen