Dynamo A1 klaar voor de finale Nederlandse Kampioenschappen

12 mrt 2015, 8:53 Sport
dynamo meisjes a oc
Na een geweldige halve finale te hebben gespeeld in Ootmarsum is het zaterdag de beurt aan de finale van de Nederlandse Open Club Kampioenschappen voor de A-meiden van Dynamo Tubbergen. Dynamo zal met 7 andere teams in Topsporthal de Achterhoek te Doetinchem uit gaan maken wie het beste A-team heeft van Nederland.
Plaatsing bij de beste 8 teams van Nederland is voor de meiden en begeleiding al een prestatie op zich en het zal in Doetinchem dan ook aantreden als de underdog. Doelstelling is om er weer een geweldige dag van te maken, veel ervaring op te doen, knetterhard te werken en als het even kan proberen Lauren Oude Nijhuis, Femke Wientjes, Britt Damveld, Anouk Boerrigter, Elles Bossink, Sophie Mensink, Britt Kamphuis, Ilse Koopman, Silke Leferink, Marel Pol, Nanne Leferink en Ruth Eppink voor een daverende verrassing te zorgen.
Het team van Manon Steggink en Raymond Keemers zal om 10.30 uur haar eerste wedstrijd spelen tegen het Assense Sudosa. Om 12.30 uur is Peelpush uit Meijel de tegenstander en om 14.30 uur zal de laatste poule-wedstrijd worden gespeeld tegen Zaanstad uit Zaandam. In de andere poule ziten vc Sneek, WSV uit Warnsveld, VCV uit Varsseveld en Voltena uit Nieuwendijk.
Doordat er een 5-tal speelsters van Dynamo Dames 1 mee gaan naar Doetinchem is de wedstrijd van dat team verplaatst. Eerder werd vermeld dat de wedstrijd Dynamo Dames 1 - VC Sneek 3 zaterdag gespeeld gaat worden, maar dat wordt daardoor donderdag 9 april.