Dynamo blij met nieuwe shirts voor extra techniektraining

24 nov 2016, 19:08 Sport
dynamo trainingsgroep
Dit seizoen is volleybalvereniging Dynamo gestart met extra trainingen op de zondagmorgen. Deze trainingen zijn niet alleen voor speelsters uit de lijnteams, maar voor alle jeugd- en CMV-leden zodat de vereniging zich in de breedte blijft ontwikkelen.
Het blijkt een uitstekende greep te zijn. Op de vroege zondagmorgen staan ongeveer 30 gemotiveerde jeugdleden in de zaal om de volleybaltechniek te verbeteren onder toeziend oog van ervaren trainers als Johan Strokap, Johan Booyink en Jochem Jagersma.
Jan Maneschijn, eigenaar van sportspeciaalzaak O&O Sport uit Vriezenveen maakte het plaatje compleet door de meiden te voorzien van shirts.

'Train de trainers'

Daarnaast is volleybalvereniging Dynamo onder het mom van 'train de trainers' bezig van elkaar te leren en zo elkaar te versterken. Dit betreft niet alleen de technische en tactische kennis, maar ook de interactie tussen trainer en kind. Hoe creëer je als trainer/coach bijvoorbeeld een sociaal veilig, stimulerend en ontwikkelingsgericht sportklimaat? Een mooie ontwikkeling voor de vereniging, de jeugdspelers en de trainers/coaches.