Vasse 1 ontvangt La Première

15 feb 2017, 14:44 Sport
sv vasse 1
De uitwedstrijd bij RSC voor het eerste elftal van Sv Vasse, van afgelopen weekend, werd al vroegtijdig afgelast en zal op tweede paasdag onder hopelijk wat prettiger weersomstandigheden worden gespeeld. Het balgevoel werd daarom afgelopen zondag op ontspannende wijze onderhouden bij het Tubbergse Soccer Inside.
Daarnaast werd er afgelopen dinsdagavond geoefend op het kunstgras van Zenderen Vooruit tegen het plaatselijke keurkorps. Het uiteindelijke resultaat was een 2-2 gelijkspel (2x Stefan Weersink) maar belangrijker was dat alle selectieleden weer speelminuten hebben gemaakt.
Hoewel de temperaturen de komende dagen in een oplopende lijn worden voorspeld is het natuurlijk altijd de vraag of er het komend weekend wel kan worden gespeeld. De natuurgrasmat op sportpark 't Lankamp zal waarschijnlijk alle meteorologische verschijnselen zoals zon en wind nodig hebben om een leuk potje voetbal te kunnen waarborgen.
Niettemin zal trainer/coach Mark Bolink zijn pupillen deze week ongetwijfeld op haarfijne wijze uitleggen wat het belang is van een driepunter tegen een lager staande concurrent. Tevens zal hij zinspelen op revanchegevoelens voor de totaal onnodige 1-0 nederlaag van afgelopen herfst in de Kerkelanden. Met een volledig fitte selectie heeft hij genoeg keuzemogelijkheden om een tot op het bot gemotiveerde ploeg op de been te brengen.