7 Koopappartementen in Langeveen

Foto: Lesker bouwkundig tekenburo

Wilt u op korte termijn uw eigen woning in Langeveen?

Als de eerste appartementen verkocht zijn, kan er na de bouwvakvakantie gestart worden met de bouw van het appartementencomplex. U kunt dus snel genieten van een eigen woning!

Begane grond

Op de begane grond worden 4 compacte appartementen gerealiseerd. U betreedt het appartement via de woonkamer met openkeuken. De badkamer met wastafel, douche en toilet bevindt zich tegenover de slaapkamer. In de slaapkamer is ruimte voor een tweepersoonsbed. Bij twee appartementen bestaat er een mogelijkheid tot een tweede slaapkamer. Daarnaast hebben alle 4 de appartementen een eigen tuin die bereikbaar is via openslaande deuren. De grondoppervlakten van de appartementen variëren van 35m² tot en met 139 m². Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto €330 tot €470 per maand.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zullen 2 appartementen gerealiseerd worden. Deze appartementen hebben een prachtige ruime woonkamer met open keuken. Via een ruime entreehal betreedt u de woonkamer met open keuken, binnen berging, 2e slaapkamer en badkamer. De binnen berging kan gebruikt worden voor wassen en drogen. De slaapkamer, gelegen aan de centrale hal, is voorzien van een inpandig balkon gericht op het zuidwesten. Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto €620 per maand.Langeveen 7 koopappartementen

Tweede verdieping

Op de bovenste verdieping zal een ruim 4-kamerappartement worden gerealiseerd. U betreedt de woning via een ruime gang van hieruit is de woonkamer met dakkapel, separate keuken met eveneens een dakkapel, de ruime berging, royale badkamer en een slaapkamer te bereiken. De 2e slaapkamer is te bereiken via de ruime woonkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Hier kan eventueel ook een ligbad geplaatst worden. Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto €620 per maand.

Extra info

Het complex is voorzien van een lift en alle appartementen hebben een eigen buitenberging met parkeerplaats. Mocht u vragen of interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met Johan Timmerhuis: tel. 06-21531139.

Genoemde bedragen zijn netto hypotheekkosten per maand, met een rente van 10 jaar vast en gaan uit van een volledig gefinancierde koopprijs.

Reacties