Bouwplan de Esch aangepast, infoavond voor bewoners

Foto: Building Design

De ontwikkelaars van uitbreidingsplan de Esch in Tubbergen hebben het concept aangepast om zo veel mogelijk aan de wensen van de gemeente en omwonenden tegemoet te komen.

Het plan is reeds voor de kerst gedeeld met de buurt en met de belangstellenden. Het had wat vertraging opgelopen, omdat nu ook de locatie van de familie Lucas erin is opgenomen. Hierdoor is niet alleen het beeldkwaliteitsplan verbeterd, maar ook de entree van de kern Tubbergen.

Informatieavond

Voor aanstaande maandagavond zijn de ingeschrevenen voor een kavel uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Building Design zal een toelichting geven op het stedenbouwkundig ontwerp en verschillende type woningen presenteren. Tevens zijn hierbij de experts van Deterink en de Rabobank te gast voor het geven van financiƫle en hypothecaire adviezen.

Weusthuis makelaardij zal een toelichting geven op het optiereglement. Hierin wordt uiteengezet op welke wijze en voorwaarden de kavels worden uitgegeven. Er is inmiddels een grote lijst van inschrijvers op volgorde van aanmelding. Wie ook belangstelling heeft en nog niet op deze lijst staat, kan tot maandag 5 februari 12.00 uur aanmelden via [email protected].

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen