Tubbergse elektronicazaak EP:Eppink gaat over in EP:Electropan

Foto: Electropan

Randy en Linda Juninck uit Fleringen zullen komende zomer de elektronicawinkel van René Eppink overnemen.

Per 1 juli 2020 zal de zaak daarom onder de naam EP:Electropan verder gaan. Electropan neemt de bestaande klanten van EP:Eppink onder de hoede en breidt hiermee tevens het productaanbod uit.

Eppink heeft besloten een stapje terug te doen om meer tijd te besteden aan zichzelf en zijn gezin. Hij runde zijn bedrijf altijd met veel plezier en is dankbaar voor de ervaring en kennis die hij daarbij kon opdoen, in het bijzonder de vele mensen die hij heeft ontmoet. “Na 25 jaar geef ik met een goed gevoel mijn bedrijf door aan Randy en Linda Juninck van Electropan. Randy is in het verleden vele jaren werkzaam geweest bij EP:Eppink en ik had geen betere ondernemer kunnen vinden voor deze overname. Onze huidige werknemers bij EP:Eppink, Mike en Christian, gaan mee naar EP:Electropan. De vertrouwde service blijft dus gegarandeerd!”, aldus Eppink.

De overname maakt ook Randy Juninck zeer enthousiast. “Een fysieke winkel brengt ons in staat om de beleving van apparaten nog beter onder de aandacht te brengen, zodat we een optimaal advies kunnen geven. De winkel krijgt uiteraard een nieuw karakter. Tevens zullen we sneller kunnen leveren, beschikken we over een eigen technische dienst en eigen wit- en bruingoedmonteurs. Service en kwaliteit blijven hierdoor hoog in het vaandel staan. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe weg in slaan!”

Reacties

Cookieinstellingen