Erve Kampboer in de ban van muziek

Foto:

De maand september staat bij Erve Kampboer in het teken van muziek. Op zaterdag 6 september 2014 is er de Harmonica ‘Oktoberfest’ Musik-abend, op zondag 7 september 2014 vindt de alombekende Harmonicadag plaats en enkele weken later is er wederom een weekend vol muziek: de Music Days… 2 dagen muziek waarbij de zaterdagavond 20 september is gevuld met live-muziek van Geesterse bands en de dag erna, op zondag 21 september, vindt er de korendag ‘Enjoy the music’ plaats. Een dag vol muziek met de medewerking van diverse Geesterse koren gecombineerd met een gezellige Noabermarkt.Met de realisatie van het nieuwe Noaberplein in hartje Geesteren, welke grenst aan het gebouw van Erve Kampboer, is het voor de Geesterenaren een uitgelezen kans om op dit mooie plein nieuwe initiatieven voor op te starten. Deze evenementen sluiten hier perfect bij aan:

Harmonicaweekend
Het zeer bekende harmonica-weekend staat ook dit jaar weer garant voor veel muzikaliteit, gezelligheid en ontmoeting. Anke Vink, secretaris van Stichting Erve Kampboer: “Bekende spelers zullen hun opwachting doen, zoals Gaudi Mädel, Grafschafter Harmonica Freunde en Pur Natur. Ook mensen die aangeven niet echt een groot liefhebber te zijn van dit bijzondere instrument, komen toch jaarlijks bij Erve Kampboer tijdens de harmonicadagen, simpelweg omdat de sfeer zo gemoedelijk en gezellig is. Zaterdags begint de Musikerabend om 20.00 uur. Zondags beginnen we om 11.00 uur.”

Music Days; 2 dagen muziek
Tijdens het weekend van de Music Days zullen er op de zaterdag diverse live-bands optreden, onder andere Right Position en The Bacon Factory. Deze 2 bands met jong muzikaal talent uit Geesteren hebben toegezegd graag te komen spelen. “Van sommigen bands zijn we nog in afwachting of zij kunnen en komen spelen (door de vakantieperiode verloopt dit allemaal eventjes iets langzamer). Echter, wanneer alle namen bekend zijn, zullen wij dit zeer zeker laten weten”, legt Vink uit. Aanvang op zaterdag is vanaf 20.30 uur.

Zondags begint om 13.00 uur de Noabermarkt op het Noaberplein. De Noabermarkt is een gezellige markt die plaatsvindt op het Noaberplein. Onder het genot van de muzikale klanken van de Geesterse koren worden op de kramen alle waar getoond en aangeboden aan eenieder die hier interesse in heeft.

Een half uurtje later op deze zondag, te weten om 13.30 uur, start ook Enjoy The Music (ook wel ETM genoemd). Tijdens deze middag zullen diverse koren uit Geesteren ons van hun muzikale optredens voorzien. Deelnemende koren zijn: Kinderkoor de Baldakijnen, Jongerenkoor Geesteren Carpe Diem, Gemengde koor, Hofkoor CV de Papsleef’n & Popkoor Ambiente. Een fraaie mengelmoes van allerlei muziekstijlen en presentaties. Door deze mooie mix van deelnemers is er voor iedere bezoeker wel een optreden wat perfect bij zijn of haar muzikale interesses past.

hofkoor2

Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk. Iets wat bij Erve Kampboer thuishoort, namelijk veel gezelligheid, muzikaliteit en gemoedelijkheid, is tijdens deze septembermaand perfect samengevoegd.

Contact
Mocht u interesse hebben in het huren van een kraam op 21 september, wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op met het secretariaat van Stichting Erve Kampboer via [email protected]. Binnenkort zal Erve Kampboer iedereen nog nader informeren over verdere ontwikkelingen van de Music Days.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen