Erve Kampboer wil vrijwilligerspool opzetten

Foto: Erve Kampboer

Zonder vrijwilligers géén dorpshuis Erve Kampboer in Geesteren. Als gevolg van de toename van activiteiten en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden is Dorpshuis Erve Kampboer naarstig op zoek naar vrijwilligers. Tevens is het bestuur, door het vertrek van de huidige persoon hiervoor, per 1 juli 2016 op zoek naar een algemeen coördinator betreffende dagelijkse zaken.

“Voor dorpshuis Erve Kampboer zijn wij op zoek naar enthousiaste, gastgerichte en zelfstandige vrijwilligers die de bestaande vrijwilligers willen ondersteunen in de begeleiding van bestaande activiteiten en het opzetten van nieuwe activiteiten, het draaien van een (maandelijkse)bardienst, het opbouwen van evenementen, et cetera om er een nóg levendigere locatie van te maken”, aldus het bestuur van Erve Kampboer.

Vrijwilligerspool

“Wij zijn voornemens een vrijwilligerspool op te zetten”, schrijft de organisatie. Doelstelling van deze vrijwilligerspool is dat men een beroep kan doen op mensen die te kennen hebben gegeven zich te willen inzetten voor het Geesterse dorpshuis. “Het voordeel hiervan is, dat u niet structureel een vaste dag/avond bezet bent, maar u toch uw steentje kunt bijdragen. Indien er op een bepaald moment behoefte is naar vrijwilligers, wordt u benaderd met de vraag of u dan beschikbaar bent.”

Extra bestuursleden gezocht

Het bestuur van Stichting Erve Kampboer is momenteel onderbezet. Door de toename van de huidige activiteiten en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten is het bestuur op zoek naar 2 extra leden die het huidige gremium kunnen versterken. Er wordt maandelijks vergaderd bij Erve Kampboer. Nadien staat gezelligheid voorop.

Contact

Heeft u belangstelling en wilt u onderdeel uitmaken van de vrijwilligerspool? Neem dan contact op met dorpshuis Erve Kampboer via telefoonnummer 0546-631359 of stuur een vrijblijvende e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen