Moeders leren hun baby’s taal begrijpen bij SKIK

Foto:

Op woensdag 3 september aanstaande start het nieuwe jaar Mammacafé in Tubbergen. Dit is een laagdrempelige bijeenkomst voor (aanstaande) moeders waar regelmatig deskundigen worden uitgenodigd om over een bepaald onderwerp, welke betrekking heeft op het moederschap, uitleg te komen geven. De mama’s komen hierdoor beter beslagen ten ijs, mocht er iets bijzonders voorvallen.Op woensdag 3 november is de opening van Mamacafé Tubbergen. De bijeenkomsten zijn daarna iedere 4 weken, elke keer op woensdagochtend. Vorig jaar werd er vaak door ouders gevraagd naar een ochtend Dunstan babytaal en daarom start het nieuwe jaar hier nu mee.

Dunstan babytaal
Alle pasgeboren baby’s maken 5 reflexgeluiden om hun behoeften aan te geven. Een geluidje voor honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak.
Leer de 5 geluidjes herkennen, handel ernaar en geniet vervolgens van een blije baby.

Het is een leuke uitleg voor ouders, maar zeker ook voor professionals. Dus ook bijvoorbeeld leidsters in de kinderopvang of kraamverzorgsters zijn van harte welkom.

Meer info
Het café start om 09.00 uur in dorpshuis De Huve (SKIK Kinderopvang) te Tubbergen en sluit af rond 11.00 uur. Deelname is gratis. Voor kinderen is er genoeg speelgelegenheid en -materiaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen