Kinderen door het dolle heen tijdens concerten Rabo Spaardag

Samen dansen, zingen, springen en gek doen. Dat was aan de drommen kinderen, die vandaag in de Tubbergse sporthal een concert kregen aangeboden van de Rabobank, wel besteed. Tijdens de optredens van Monique Smit & Tim Douwsma, Ralf Mackenbach en de Rabo Kidz-DJ schreeuwden de kids het letterlijk uit van plezier, terwijl ze ondertussen nauwlettend de aanwijzingen van hun idolen opvolgden.Niet zo gek ook, want vele makkelijk mee te zingen liedjes kwamen voorbij. Zo ook een versie van ‘Gangnam Style’ en natuurlijk Nederpop als ‘Eén zomeravond met jou’ en ‘Blijf je vanavond’.

Het concert was een cadeautje van Rabobank Noord Twente als bedankje voor het sparen. Ieder jaar organiseert de bank iets anders. Vorig jaar konden jonge spaarders gratis naar een bioscoopvoorstelling en het jaar daarvoor was Attractiepark Hellendoorn de bestemming. “We hopen dat de kinderen snappen dat sparen belangrijk is”, vertelt woordvoerster Annedien van Leeuwen. “Alle jonge spaarders hebben van ons een speciaal spaarboekje gekregen, waarmee ze stickers bij elkaar kunnen ‘klussen’. De één dekte de tafel, een ander liet misschien de hond uit of maaide het gras. Voor het storen van het spaargeld op hun rekening kregen ze een unieke sticker.”
rvbcftvu8tbtpfiikoe6r15r3
De kinderen konden vooraf ook meedoen met een fotowedstrijd. Van Leeuwen: “We hebben heel veel leuke foto’s binnengekregen van onze klussende spaarders. De 10 leukste klusjes en foto’s hebben een VIP-ticket en een Meet & Greet met de artiesten gewonnen.” Onder de winnaars waren Mats Nijhuis uit Geesteren, Kim Rikhof uit Langeveen en Britt Droste uit Tubbergen.
De overige foto’s van vandaag staan op de website van de Rabobank. Later in de week wordt ook een filmpje gepubliceerd met een compilatie van de gehele dag.
qges9x3j31xl8md19aqclvpdz
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen