Lieke Koenderink mag vermoedelijk maand eerder naar huis

Foto:

Weer goed nieuws voor de op dit moment in Amerika verblijvende Lieke Koenderink en haar naasten. Volgens de laatste testen is ze nog altijd vrij van tumorcellen. Daarnaast mag ze waarschijnlijk de laatste kuur thuis in Nederland ondergaan. Dit betekent dat de jonge meid halverwege december terug in Mariaparochie is.

Sinds 10 juli is ze in Philadelphia voor het ondergaan van een behandeling die in Nederland (nog) niet mogelijk is. Voor haar familie is het een hele geruststelling dat Lieke’s behandeling goed aanslaat. Tot nu toe heeft ze in de Verenigde Staten 3 kuren gehad en komende week staat de volgende gepland. Kuur 6 mag ze van de doktoren in het ziekenhuis van Groningen ondergaan.
Ondanks de zware behandelingen ontwikkelt Lieke’s lichaam zich, zoals bij haar leeftijd normaal is. Zo is ze gegroeid, heeft inmiddels haar melktanden gewisseld en is d’r haar weer terug.
Via donaties en vele acties voor de stichting Lieke Wil Leven is in totaal bijna €160.000 ingezameld om de kinderkanker (neuroblastoom) van het inmiddels 6-jarige meisje tegen te gaan.
lieke-en-britt-koenderink
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen