Marc Adriani en Bert van Losser wederom van de partij op Paaspop Geesteren

Foto:

Van Losser en Adriani draaien er niet om heen. Nog voor de vraag volledig is gesteld, komt het antwoord. “Graag! We hebben ons uitstekend vermaakt vorig jaar. Een mooi feest.” Het DJ-duo dat Paaspop vorig jaar in feeststemming bracht, staat daarmee opnieuw op het affiche. “Weet je  wat me opviel? Het publiek kwam al snel lekker los. En rock doet het hier beter dan waar ook”, vult Van Losser aan.Het blijft een zo op het eerste oog opmerkelijke combinatie. Bert Van Losser, presentator RTV Oost annex kroegbaas, en Marc Adriani, zakelijk directeur VARA/BNN annex presentator. Ze troffen elkaar jaren geleden bij de lokale omroep Almelo en Lucky in Rijssen waar ze samen draaiden. En dat doen ze nog steeds. “Op feestjes en partijen”, aldus Van Losser. En met een stevige grijns op zijn gezicht: “Marc was eerst de meest serieuze van ons twee, maar die rollen zijn omgedraaid. Hij doet maar wat.”

Nu zal dat wel mee vallen, want Adriani heeft naast zijn baan als zakelijk directeur nog een eigen programma op Radio 2 op de vrijdagavond. Pas geleden nog presenteerde hij dat live vanuit danscafé De Tijd in Rijssen. Niet geheel toevallig is dat het café dat Bert van Losser sinds enige tijd bestiert. Goed te combineren met zijn werk als vaste ochtendstem bij Radio Oost, zo vindt Van Losser. “Vroeger ging ik op vrijdag- en zaterdagavond het land in als diskjockey. Nu doe ik dat in mijn eigen kroeg.”

Try-out met Lisan Bekhuis
En Danscafé De Tijd, is na Shamrock Almelo en Kakelbont Tilligte, ook meteen de 3e en laatste locatie die de Pet Boon Aven Band aan doet in de warming-up voor Paaspop.
Op zaterdag 12 april zal ook Lisan Bekhuis zich voor het eerst bij de band voegen.  In een try-out om het nieuwe repertoire dat zij toevoegt,  te testen. Stevige nummers met een hoog rock gehalte. En dat doet het, zoals Van Losser verwoordde, nou eenmaal erg goed in het oosten van het land.

Het optreden in danscafé De Tijd begint om 21.00 uur. Gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen