Ontbijtservice, verwennerij aan huis door de Kleibakker

Ontbijt. Het is voor velen de startmotor om energiek de dag door te komen. Tegenwoordig worden de boterhammen veelal vlug naar binnen gewerkt alvorens iemand de deur uitvliegt naar school of werk. Iedereen geniet dan ook van de ochtenden waar geen haast bij komt kijken en er heerlijk samen kan worden ontbeten. Om deze momenten nog aangenamer te maken start de Kleibakker in Tubbergen met het verzorgen van een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Een ontbijt op bed of een uitgebreide ontbijttafel, iedereen is er dol op en het is bovendien een prachtige manier om je geliefde(n) mee te verrassen. Helaas gaat deze verwennerij vaak gepaard met een hoop stress in de keuken. Hoe heerlijk is het wanneer er geen rekening meer gehouden hoeft te worden of alles wel lukt? Kleibakker de Echte Bakker heeft daarom heerlijk verse, uitgebreide ontbijtpakketten die aan huis worden afgeleverd.

Eigenaren Erik Scholten en Petra Fischer merkten dat mensen behoefte hadden aan deze service en speelden hier dan ook op in: “Het is een mooie en vooral lekkere verrassing. Niet alleen is de mand gevuld met onze eigen verse ambachtelijke broden. Ook worden er vleeswaren van hoge kwaliteit gebruikt, aangevuld met ander broodbeleg, verse jus d’orange en gekookte eieren. Zelfs voor de koffie en thee kan worden gezorgd. We bezorgen het op een vooraf doorgegeven tijdstip om het nog aangenamer te maken. We krijgen dan ook erg veel positieve reacties van klanten.”

De afgelopen jaren manifesteert de Kleibakker zich al meermalen ten opzichte van andere bakkers. Recent won het de ‘Gouden Schieter’ voor beste winkel van bakkersgilde De Echte Bakker en werd het derde in de verkiezing om de lekkerste kerststol. “Wij proberen ons op ambachtelijke wijze te onderscheiden van andere aanbieders en zijn daarom vaak aan het vernieuwen”, aldus Erik. “Niet alleen zoeken we continu naar manieren om onze producten nog lekkerder te maken, ook de winkel heeft in de laatste jaren een verbouwing en verhuizing gekend.”

Naast een ontbijtservice beschikt de Kleibakker ook over een sfeervolle lunchroom waar je kunt genieten van een kop koffie en een lekker broodje. Daarnaast is het speciaal ingerichte ijsschuurtje weer open. Hier wordt dan weer vers softijs en origineel Italiaans schepijs verkocht. De Kleibakker bruist dus op verschillende wijzes en ontpopt zich langzaam maar zeker van een eenvoudige bakkerij tot een multifunctionele onderneming vol met passie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen