3D Virtuele Tour – Elke dag ‘openhuizendag’

Foto: Matterport

Koopt u uw eerste woning? Of wilt u uw eerste woning verkopen? Dan stapt u in een wereld die bol staat van nieuwe informatie die nog meer vragen oproept. Welke makelaar moet u kiezen? Welke hypotheek past het beste u? Welke notaris kan u de beste adviezen geven? En welke vakspecialist kan uw wensen vervullen bij een verbouwing? Dit is een flinke klus om uit te zoeken. Eén ding weten echter iedereen: we willen niet te veel betalen.

De ultieme beleving voor woningzoekers is wel een 3D Virtuele Tour. Middels deze nieuwe techniek kunnen potentiële kopers door een woning lopen, een beetje zoals bekend van Google Street View. “Kies zelf een woonruimte en bekijk deze vervolgens vanuit alle hoeken. Speciaal ontworpen software maakt het mogelijk om ‘rond het huis te vliegen’, waarbij de indeling en verdiepingen duidelijk zichtbaar zijn. Een ultiem middel om een woning te promoten welke nergens anders in Nederland gehanteerd wordt. Makelaar Online is het eerste bedrijf in Nederland dat gebruik maakt van deze toepassing”, vertelt ondernemer Ferry Ikink met gepaste trots.

Volgens de Reutummer gaat dergelijke virtual reality in de komende jaren een enorme vlucht nemen. “Door deze technieken kan iedereen op een computer, iPad of smartphone overal ter wereld een woning of winkel bekijken zonder dat u er al naar toe moet. U kunt nu vooraf beslissen.”

Bij de 3D Virtuele Tour  is het elke dag eigenlijk ‘openhuizendag’, legt  Ikink uit. “Door het aanbieden van deze revolutionaire technologie verras je niet alleen kopers, maar onderscheid je jezelf van je concurrentie. Laat potentiële kopers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en waar ook ter wereld een woning bezichtigen. De verkoper kan zich vervolgens 100% bezighouden met het verkopen van de woning. Alles wat men ziet, is real life! Wij zijn op dit moment testen aan het doen om deze techniek ook in een Oculus Rift bril te presenteren.”3D Virtuele Tour

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen