Gratis afvallen? Dat kan met Project Fit 2016

Foto: Redactie

Toevallig al wat goede voornemens voor het nieuwe jaar? Veel mensen denken erover na om wat kilo’s af te vallen om zodoende met een mooie lijn de komende zomer in te kunnen, maar veelal komt het er in de praktijk niet van. Waarom dan niet datzelfde met een goede begeleiding gaan proberen?

Van een klein ‘zwembandje’ of schattige ‘love handles’ tot dodelijke obesitas. Iedereen heeft op een gegeven moment in zijn/haar leven een strijd te leveren tegen overtollige kilo’s, bijvoorbeeld na ziekte of een zwangerschap. De verleiding is in december ook wel extra groot, gezien alle feestdagen… Vecht jij al een tijdje tegen overgewicht en wil je eindelijk echt kilo’s verliezen? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 6 maanden hard voor te werken? Dan is Project Fit 2016 voor jou de perfecte kans! En wie weet ben jij straks 1 van de 3 gelukkigen die vanaf januari het afval- en fitheidsprogramma volledig gratis mogen volgen. Want wie wil nou niet het nieuwe jaar goed beginnen?

Ineke Kooiker, voedingsdeskundige: “Ieder pondje gaat door het mondje. Dit gezegde is zeker geen fabel, want wat en hoeveel je eet bepaald voor een groot deel je lichaamsgewicht. Neem je teveel van ‘brandstof’, ook wel in calorieën gemeten, dan wordt die energie o.a. opgeslagen als vet. Gelukkig valt dit te voorkomen met voldoende lichamelijke inspanning, iets dat juist energie – en dus calorieën – kost. En verbrand je meer dan wat je inneemt, dan val je af. Hoe simpel kan het zijn? Nou, voor heel veel mensen is het helemaal niet eenvoudig. Vooral in feestmaand december is er genoeg afleiding in de vorm van lekkerheden die makkelijk z’n weg vinden naar onze mond. De hoeveelheid die je eet, maar zeker ook wàt je eet, is sterk bepalend voor je gezondheid. Niet alleen vandaag, maar ook ‘morgen’. De overheid waarschuwt niet voor niets al langer dat er een hausse aan patiënten met hart- en vaatziekten, diabetici en andere aandoeningen die met onze leefstijl te maken hebben, aan zit te komen. Uit onderzoek blijkt dat mensen vooral teveel suikers, vetten en zout tot zich nemen. In elk geval meer dan wat ze op basis van hun lengte en geslacht nodig hebben. Dat is dus het begin van allerlei lichamelijke klachten.”

Gratis afvallen?

Inschrijven voor Project Fit 2016 kan per direct. Uit alle aanmeldingen worden vervolgens 3 personen geselecteerd die de kans krijgen om onder professionele begeleiding kosteloos de weg naar succes te volgen. Heb jij interesse? Meld je dan aan via [email protected] en geef daarbij enkele gegevens (naam, telefoonnummer, woonplaats) door. Deze informatie wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Er volgt begin januari een intakegesprek en daarna vindt de verdere procedure plaats.

Reacties