De Loods haalt €40.000 op via crowdfunding

Wout Borgerink en Jolijn Biesheuvel tijdens de verbouwing
Wout Borgerink en Jolijn Biesheuvel tijdens de verbouwing
Foto: Redactie

In nog geen 2 dagen tijd heeft De Loods in Albergen van Wout Borgerink en Jolijn Biesheuvel €40.000 opgehaald via crowdfunding.

Maar liefst 109 investeerders staken geld in de aanvraag op een crowdfundingplatform om de groei van het nieuwe sportcentrum aan de Zandhuisweg in Albergen te financieren.

Accountant Mendel Chiu van OAMKB Twente begeleidde het succesvolle crowdfundingsproject van de Albergenaren. Het accountantskantoor uit Hengelo haalde vorig jaar het recordbedrag van €1 miljoen op voor een financieringsaanvraag; een doorbraak in Nederland.

Ontwikkelingen

Op 11 januari opende het moderne sportcentrum met haar industriële uitstraling de deuren. Sindsdien is het begrote ledenaantal al ruimschoots gepasseerd en heeft De Loods bekendheid gekregen in de gehele regio.

Sportcentrum De Loods gaat mee in de laatste ontwikkelingen. Het opgehaalde bedrag wordt onder meer gebruikt voor nieuwe, comfortabele fitnessapparaten, optimalisatie van personal training en de laatste technologie in fitness.

Behalve fitness biedt Sportcentrum De Loods ook trainingen aan kleine groepen, virtual spinning, fysiotherapie én de snel opkomende raketsport: padeltennis, een mix van tennis en squash.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen