Zintuigen volop geprikkeld bij Ladies Night

Waar de kerels nog even geduld moeten hebben tot vanavond, kregen hun vrouwelijke evenknieën gisteravond al hun zin.

In een broeierig warme tent naast de Molenberg in Reutum stond de organisatie klaar met een welkomstdrankje voor alle bezoeksters. Niet veel later begon de eerste modeshow waar veelal jongere en wat oudere Reutummers of ‘bekenden van’ de laatste trends toonden.

Ook waren binnen een twintigtal stands waar lokale ondernemers hun diverse waren, van geurtjes en erotische speeltjes tot aan schoonmaakspullen en antiverouderingscrèmes, aan de vrouw brachten. Naomi Veltkamp en Fieke Oude Voshaar bemanden zo’n standje namens De Loods uit Albergen. “Ter promotie en om de naamsbekendheid te vergroten. Men krijgt informatie over onze activiteiten en we beantwoorden natuurlijk graag alle vragen”, legt de uit Wierden afkomstige Naomi uit. ’t Bloemenbos introduceerde een nieuw zintuigprikkelend concept, waarbij velen zich tegoed deden aan de lekkere hapjes die er werden voorgeschoteld.

Voor de ’testosteronbommen’ onder ons is er vanavond – eveneens in de lijn van het EK Klootschieten – een zogeheten Kloot’nbal op dezelfde feestlocatie. Onder meer de formatie Harten 10 zal er een optreden verzorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen