Prins Wim zwaait de scepter bij Alberger Bökke

Foto: Frank Visschedijk Fotografie

In een bomvolle residentie De Vette Bok vond gisteravond de opkomst van de nieuwe hoogheden van de Alberger Bökke plaats.

Om exact 11 minuten over 22.00 uur sprongen prins Wim (Potijk) en sik Richard (Egberink) door het scherm, gevolgd door hofdames Carina en Karin.

Zwagers

De hoogheden zijn al ruim 25 jaar zwagers van elkaar, want de beide hofdames zijn zussen.

Binnen de Alberger Bökke zijn prins Wim en hofdame Carina geen onbekenden. In 2010 stonden ze als sik en hofdame naast prins Hugo en zijn Belinda. Daarna werden ze opgenomen in het Sikkenfons en de Mutsenclub. Ook is de prins lid van het bestuur en heeft hij zitting in diverse commissies.

Sik Richard is bekend als voetballer en toeschouwer bij De Tukkers en als vaste deelnemer aan de Solexrace. Hofdame Karin heeft 9 jaar gezongen in de hofband van de Alberger Bökke. Ze zingt nu in coverband The Cameltoes.

Ventoux3

In zijn proclamatie maakte de prins Ventoux3 als het goede doel bekend. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Daarvoor beklimt een grote groep fietsers 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux in Frankrijk. Eén van hen is de Albergernaar Bob Bergmans. Onze hoogheden willen een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor hem inzamelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen