NAM sluit uniek leidingproject samen met ‘noabers’ in Langeveen af

Gisteren heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) verschillende partijen die betrokken zijn geweest bij de uitvoering van het vernieuwen van het 45 km lange leidingtracé bedankt.

Ruim 160 bij het leidingproject betrokken grondeigenaren en gebruikers kwamen hiervoor woensdagavond naar café-restaurant Waaijer in Langeveen. Op hun landerijen is door NAM en haar aannemers afgelopen maanden veel werk verzet om het vernieuwen van de leiding door middel van een pijp-in-pijp-constructie mogelijk te maken.

Nu de hoofdtransportleiding van Coevorden naar Rossum weer in gebruik is genomen, wilde de NAM op deze manier alle direct betrokken partijen langs het gehele leidingtraject nog eenmaal dankzeggen voor hun welwillendheid, snelheid en de soepele medewerking om dit project te realiseren. Het olie- en gasbedrijf verwende de gasten met een Twents stamppottenbuffet om de constructieve en prettige samenwerking te bezegelen.

Het was een gezellig weerzien met alle partijen, waarbij de omgevingsadviseur Marten Lambers uit Vroomshoop in stijl afscheid nam van al zijn ‘buren’ en nu – na dit succesvolle project – met pensioen kan gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen