Ondernemers uit Vasse en Manderveen combineren bbq met bedrijfsbezoek

Foto: Ondernemersvereniging Vasse-Manderveen e.o.

Een groep van plusminus 30 personen heeft afgelopen donderdag een bedrijfsbezoek gebracht aan Conrad Groothuis Montagetechniek. Het bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van Renolit, de merknaam van de welbekende kunststof kozijnen en profielen in gebouwen.

Conrad Groothuis is één van de 47 leden van de Ondernemersvereniging Vasse-Manderveen en Omstreken. Hij gaf een rondleiding door het bedrijf en vertelde daarbij over het ontstaan en de wijze waarop en waarom hij zich heeft gespecialiseerd in de huidige werkzaamheden. Voor velen was het een eerste kennismaking met deze onderneming. Conrad gaf nog een kleine demonstratie waaruit zijn werkzaamheden bestaan. De nieuwste technieken met vakmanschap komen zo samen. Conrad gaf aan dat er veel vraag is vanuit de markt. De groei van het montagebedrijf wordt echter beperkt door onvoldoende goed opgeleid vakmensen. Het bedrijf heeft zijn klanten (zowel bedrijven als particulieren) door geheel Nederland.

Ondernemersvereniging

Na het bedrijfsbezoek werd door voorzitter Jan Brunninkhuis kort aangegeven met welke ontwikkelingen het bestuur zich op dit moment bezighoudt en gaat bezighouden, zoals o.a. het onderzoeken naar economische mogelijkheden in het Springendal en het Dal van de Mosbeek, aanhaken aan de positieve ontwikkelingen op gebied van toerisme en het vervolg van Mijn Vasse 2030. Verder staat er wederom een bedrijfsbezoek gepland in het najaar. De najaarsvergadering wordt gehouden op dinsdag 14 november aanstaande. Tijdens deze ledenbijeenkomst zal Daphne Voorhuis vertellen over haar werkzaamheden en zal Jeanine Hoogerbrugge de aanwezigen meenemen in haar eerste ervaringen als medewerkster van de Stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen.

De voorzitter sloot af met de toezegging om van dit evenement, het bedrijfsbezoek gecombineerd met een bbq, een jaarlijks terugkerende activiteit te maken. De eerste contacten met een ondernemer voor 2018 zijn inmiddels al gelegd. Hierna werd er onder het genot van een drankje en de lekkernijen van de barbecue nog lang nagepraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen