Spontane beachparty op een oprit in Tubbergen

Is het nou al zomer of niet? Pak een flinke bak met zand, parasols, wat zitbankjes en statafels, fleur de boel wat op met opblaasbare items en zorg voor een barretje. Ziedaar, je eigen beachparty.

Illegale kampeerfeestjes kennen we nu onderhand wel een keer. Misschien is het tijd voor iets nieuws… Bewoners aan de Scholekster in Tubbergen zijn in elk geval erg spontaan bezig geweest, gisteren. De hele dag werd er gezwoegd om de oprit van een woning aldaar zoveel mogelijk op een strandje te laten lijken. De reden? Dat is het feit dat bewoner Robbin Kiers een half jaar naar Rome gaat om er te studeren. Zijn vrienden en anderen wilden dit niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Zelfs aan een surfplank als decoratie werd gedacht.

Op wat fout verklede ‘badgasten’ en dito verkeerde cadeaus na viel er volgens een bezoeker niets op aan te merken. Van de buren is ook geen kik gehoord, zo weet deze nog te vertellen. Kiers vertrekt pas op 10 september voor zijn Italiaanse avontuur, maar bij zijn afscheid is nu al op een onvergetelijk manier stilgestaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen