Ernst Daniël Smid en zijn dochter hoofdacts van het Glasrijkconcert

Ernst Daniël en zijn dochter Coosje Smid
Ernst Daniël en zijn dochter Coosje Smid
Foto: Koffietijd

Het jaarlijks door Lions Tubbergen georganiseerde concert tijdens Glasrijk, waarbij de opbrengst immer naar een goed doel gaat, heeft ditmaal enkele welbekende namen op het affiche staan.

Het lokale Sint Pancratius Basiliekkoor onder leiding van Jeroen Hulshof vormt het voorprogramma op zondag 1 oktober. Ernst Daniël Smid en dochter Coosje zullen het daarna als hoofdacts overnemen, laat Gerard Hampsink namens het koor weten. Allen worden ondersteund door pianist Henk Ruiter.

Ernst Daniël Smid, geboren in Enschede, is bij het grote publiek vooral bekend door het televisieprogramma Una Voce Particolare en de tours van De 3 Baritons (samen met Henk Poort en Marco Bakker). Dochter Coosje treedt inmiddels als zangeres in zijn voetsporen.

Praktische info

Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de stichting Pijn bij kanker, iets waarvan Smid een ambassadeur is. De entree bedraagt €12,50. Dit is inclusief een gratis kop koffie/thee tijdens de afterparty bij ’t Oale Roadhoes.

Kaartjes zijn in de voorverkoop bij Boekwinkel Vivant in Tubbergen, de infostand van Glasrijk, Boekhof Opticiën in Albergen, café Steggink in Geesteren en de leden van het St. Pancratius Basiliekkoor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen