Nieuw personeel van Tuunte dolblij met doorstart

De nieuwe gezichten van Tuunte Tubbergen
De nieuwe gezichten van Tuunte Tubbergen
Foto: Mark Mensink

Wendy van der Wal, Mandy Oude Engberink, Danique Engbers en Natasha Koelen zijn de nieuwe gezichten van Tuunte Tubbergen. Samen vormen ze een hecht team dat er helemaal voor wil gaan, zeker nu het bedrijf een succesvolle doorstart maakt.

Begin augustus kwamen er slechte berichten over de winkelketen Tuunte en er volgde een faillissement. De onrust nam toe, ook binnen het filiaal in Tubbergen. Een dikke maand later was hier zelfs een ontslagronde, waarbij alle toenmalige personeelsleden afscheid moesten nemen.

Sindsdien is er een hoop veranderd. De keten maakte een doorstart, er is ander personeel aangenomen en zichtbaar nieuw elan in het winkelbedrijf. Voor de Tubbergse vestiging geldt dat niet anders. “In totaal is de winkel een weekje dicht geweest gedurende die moeilijke periode”, legt de kersverse filiaalleidster Danique uit. Mandy werkt er al een tijdje langer en vult aan: “We hebben toen ook heel veel steun gehad van de klanten. Eigenlijk iedereen begon er wel over en zei dat ze het erg jammer voor ons vonden. En wij vinden het op onze beurt weer vervelend dat degenen die hiervoor werkten, van de ene op de andere dag ontslagen zijn. Zoiets wens je niemand toe.”

Nu er een frisse wind waait, focust de modezaak zich opnieuw op de oorspronkelijke kracht: een winkel zijn voor het complete gezin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen