Collegeleden krijgen een gastrol tijdens Kerstdorp Manderveen

Foto: Gemeente Tubbergen

Ook dit jaar is de organisatie van Kerstdorp Manderveen, waarbij (een deel van) het aloude kerstverhaal nagespeeld wordt, weer op zoek naar vrijwilligers voor de opbouw en figuranten die een rol willen vervullen.

Dit jaar zal op 17 december de vijfde editie van Kerstdorp Manderveen plaatsvinden. De leden van het Tubbergse gemeentecollege hebben hun steun al toegezegd en gaan zelf een rolletje spelen. Welke, dat wil een gemeentewoordvoerder nog geheim houden. Binnenkort zal het wel bekendgemaakt worden, maar er is nu nog eerst wat overleg gaande over de precieze invulling voor de burgemeester, haar 3 wethouders en de gemeentesecretaris.

Ieder jaar gaat het gemeentebestuur naar een ander dorp om daar de kerst- of najaarsactiviteit bij te wonen en er actief aan deel te nemen. Vorig jaar werd Reutum in het licht aangedaan. Ook enkele jaren geleden, tezamen met oud-burgemeester Mervyn Stegers, toonde het toenmalige college al blijk van bepaalde kerstgevoelens in een luchtig geformuleerde eindejaarsgroet.

Informatieavond

Op woensdag 29 november is er een informatieavond voor vrijwilligers. Wie het interessant en leuk lijkt om mee te helpen bij de realisatie van de Manderveense kerst, is welkom vanaf 19.30 uur in het plaatselijke Kulturhus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen