Henny Engbers is schutter van het jaar

Jos Groothuis, Henny Engbers en Huub Beernink
Jos Groothuis, Henny Engbers en Huub Beernink
Foto: Schuttersgilde Tubbergen

Traditioneel wordt op ‘derde kerstdag’, ofwel 27 december, het jaar van Schuttersgilde Tubbergen afgesloten met een besloten en spetterende feestavond in de residentie: ’t Oale Roadhoes.

De jaarafsluiting was wederom zeer geslaagd. Er werd begonnen met een lekker stamppotbuffet, waarbij ook het nodige bier en wijn rijkelijk vloeide. Tussendoor speelden de aanwezigen bingo, waarmee een grote hoeveelheid prijzen te winnen viel.

Schutter van het jaar

De schuttersvereniging houdt elke laatste dinsdag van de maand een schietcompetitie voor de leden. Dan wordt er ’s avonds vanaf 20.30 uur gestreden om de punten. Wie aan het eind van het jaar de meeste punten vergaard heeft, wordt de schutter van het jaar.

Om 22.00 uur werd die persoon bekendgemaakt door commandant Huub Beernink. Henny Engbers bleek het grootste aantal punten te hebben behaald en kreeg hiervoor de bijbehorende wisselbokaal uitgereikt door voorzitter Jos Groothuis. Die sloot vervolgens ook de feestavond af met de nieuwjaarswens. Hij wenste alle schutters en hun partners, maar ook de hele Tubbergse gemeenschap, een prettige jaarwisseling en vooral een gezond 2018 toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen