Prins Nico verrast door de BubbelKlup

Prins Nico van carnavalsgenootschap de Kroesmennekes uit Fleringen was totaal verrast toen hij een aantal zwemcollega’s gewaar werd in de carnavalsoptocht.

Nico’s medevrijwilligers, die net als hij wekelijks actief zijn als begeleiders bij het recreatief zwemmen voor mensen met een verstandelijke beperking (de BubbelKlup genaamd) in de Vlaskoel in Tubbergen, hadden hun deelname goed geheim weten te houden.

De prins had werkelijk geen idee dat ze van plan waren om gisteren in badjassen en getooid met zwembandjes, duikbrillen en zwembadoverslofjes mee te doen aan de Fleringse carnavalsoptocht. Onder de spreuk ‘Met Prins Nico bie de BubbelKlup gaat het noa hurry up’ en al zwaaiend met vlaggen van stichting De Klup Twente ging het tot groot vermaak van omstanders en henzelf al dansend en droogzwemmend heel Fleringen door.

Het schouwspel riep vanuit zijn hoge positie een grote glimlach en een duim in de lucht op. Natuurlijk was er na afloop even tijd voor wat foto’s.

De Klup Twente

Het recreatief zwemmen in de Vlaskoel (elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur) maakt deel uit van de meer dan 50 vrijetijdsactiviteiten die De Klup Twente vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo, samen met haar ruim 400 vrijwilligers, organiseert in 9 Twentse gemeenten. Daarbij staan naast activering en gezelligheid, ook integratie, participatie en empowerment van mensen met een beperking hoog in het vaandel.

Wie meer informatie wil over vrijwilligerswerk bij de BubbelKlup of  andere Klupactiviteiten kan een mailtje sturen naar [email protected].

Reacties

gallery
56208
Prins Nico van carnavalsgenootschap de Kroesmennekes uit Fleringen was totaal verrast toen hij een aantal
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180211/prins-nico-verrast-bubbelklup/
2018-02-11T10:24:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/02/11102259/BubbelKlup-verrast-Prins-Carnaval-2.jpg
Nieuws