Ophef over foto gebiedsmanager Tubbergen Bruist als sexy pin-upgirl

Mechteld Geesing als centerfold
Foto: Panorama

Mechteld Geesing, die namens Kienhuis Bouwmanagement uit Almelo enkele maanden geleden als de zogeheten gebiedsmanager in de kern Tubbergen aan de slag is gegaan, is op een ietwat pikante wijze onder vuur komen te liggen.

Onlangs prijkte de 37-jarige vrijgezelle dame uit Enschede als centerfold, alleen gehuld in een sexy setje lingerie, in het tijdschrift Panorama. Naast vele positieve reacties kreeg zij naderhand naar eigen zeggen ook een aantal minder leuke opmerkingen vanuit Tubbergen Bruist, de groep die haar begin dit jaar uit heeft gekozen om in beeld te brengen wat er verbeterd kan worden in het Tubbergse centrum. Ze omschrijft dit zelfs als “een zee van kritiek”. Volgens haarzelf werd er gesproken over een ‘uitspatting’ die niet bij d’r functie zou passen en haar als zodanig “ongeloofwaardig” maakt.

Preuts…

Met de kritische kanttekeningen is Mechteld het compleet oneens en ze vraagt zich hardop af waarom men, in een “CDA-gemeente” als Tubbergen, zo preuts is. “We leven toch niet in een of andere islamitische wereld waarin je als vrouw zijnde niet zo’n foto mag maken?”

Ze geeft ook aan dat de afspraak voor de spraakmakende foto is gemaakt alvorens ze überhaupt in beeld was bij Tubbergen Bruist. “Ik zie het probleem niet en zij kennelijk wel. Dat is – denk ik – de kern van deze zaak”, aldus Mechteld.

Privé-zaak

Tubbergen Bruist is op z’n zachtst gezegd behoorlijk ongelukkig met de netelige kwestie omtrent ‘hun’ gebiedsmanager. “Wij vinden nog steeds dat dit een privé-zaak van Mechteld is”, benadrukt een woordvoerder. Maar de verhouding met haar is, nadat de kwestie door een ingezonden brief van Mechteld afgelopen weekend opnieuw opgerakeld werd, wel danig onder druk komen te staan. “Haar uitspraak dat ze er een kick van krijgt om in de landelijke media te staan, kunnen we nu wel plaatsen. Inmiddels ontstaat ook het idee dat wij hiervoor onbedoeld en onbewust het opstapje zijn geweest.”

Stekker eruit?

Of de werkrelatie tussen het wulpse fotomodel en haar opdrachtgever definitief bekoeld is, moet in de komende dagen blijken. Aan haar zal het zeker niet liggen, zegt ze. “Ik zal niet degene zijn die de stekker eruit trekt. Maar het zou me niet verbazen, en daar kan ik nog inkomen ook, dat ze zeggen ‘we hebben nou geen vertrouwen meer in jou’ en ze trekken de stekker er daarom wel uit.”

Reacties

article
58491
Mechteld Geesing, die namens Kienhuis Bouwmanagement uit Almelo enkele maanden geleden als de zogeheten gebiedsmanager
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180416/ophef-gebiedsmanager-tubbergen-bruist-sexy-foto/
2018-04-16T17:42:10+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/04/16170422/29468247_1456064481165491_303248223223414784_o.jpg
Nieuws